onsdag 20 juli 2011

Snart semester.

3 dar kvar att jobba,,skönt. I år blir det väl att jag putsar huset och byter ett fönster till på gavelspetsen, där det sitter ett litet sommarstugefönster. Det kanske blir en tur till Bornholm eller någon annan utflykt. Vi ska hyra dressin en dag också...kul.

Här är 6 små lavendelpluttar från april i år och bilden under visar hur himla mycket dom har vuxit på ett par månader. Spana in buxbomen hur grön och fin den har blivit efter den eländiga vintern.


Denna dörren som jag köpte har originalfärgen kvar (tidigt 1800-tal) jag köpte den på ett återbruk och ska måla de övriga dörrarna något liknande.

Denna dörren var det vit färg på som jag skrapade bort. Den hade en fin grön färg som jag tyvärr inte kunde behålla eftersom jag lade till en cm runt om för att den skulle passa i karmen.

Nåväl så här blev den. Originaldörren har en brunare nyans och där tog engelsk röd istället. Den är matt av den gamla färgen så det är svårt att få exakt nyans. Det är ju jag som ska vara nöjd och det är jag.

1 kommentar:

  1. Hej Leif,
    Vallby - jag blir nostalgisk! Efter 12 år i Småland börjar jag bli allt mer nostalgisk över den skånska skönheten. Uppvuxen som jag är på Österlen:)
    Ha det gott!

    SvaraRadera