lördag 19 februari 2011

Skåpsugen.

Hörnskåp gillar jag, men nu får det väl vara bra,,,tror jag. Jag brukar lägga lägsta budet på auktioner och nu är det väl ingen efterfrågan på sådana skåp. Det inbyggda brännvinsskåpet på bilden under är min favorit. Det var en äldre herre som skulle slänga detta på en återvinningsstation och jag frågade om jag fick det. Han skakade på huvudet och gav mig det. Nu sitter det inmurat i väggen och vad jag kan se är det från början av 1800-talet.


Detta under är mitt senaste fynd och billigt trots att det är fint och gammalt..jaja folk är galna...hmmm jag med kanske.

9 kommentarer:

 1. Man slutar aldrig köpa hörnskåp! I alla fall inte så länge det finns hörn kvar. Det tredje är så läckert och är precis vad jag har letat efter...

  SvaraRadera
 2. Det är kul att försöka hitta allmogesaker billigt.

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fina hörnskåp,väldigt fint att mura in det i väggen
  tack för en inspirerande blogg
  ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. När du är ute och fyndar kan du väl spana efter en vågghylla att lägga handdukar på, till vår nyrenoverade gästistoa.

  Var utanför ditt hus igår, det längtar efter vår.

  SvaraRadera
 5. Staffan, det är inte bara huset som längtar efter våren

  SvaraRadera
 6. Oh, glömde det. Bra och inspirerande blogg som är riktigt trevlig att läsa. Framför allt nu med vårt nya hus. Nå, gamla egentligen. Inspirerande att se allt jobb ni har lagt ned.

  SvaraRadera
 7. Tack. Vi kanske ses på gästis kl 18 nästa lördag.

  SvaraRadera
 8. Jätte fina hörnskåp du har i skala 1:1 förstås.
  Tack för titten.

  SvaraRadera