måndag 5 april 2010

Påsk 2010

Det var ett underbart väder denna påsken och massor att göra. Vi var bl.a på utställning hos Gabriella Dahlman,det är hennes hus på bilden. Hon visade trädgårsdbilder och har även gjort en ny bok. Vi tittade in hos hennes man Jonas som är glasblåsare och det var massor med olika utställningar i Hammenhög i år. Mycket folk i rörelse hela tiden. God äggakaga på gästis, goda bullar hos fr. Östergren, god mat hos grannar och mycket mat hos oss själva. Vi var även på ett antal loppisar och suckarnas gång öppnade nu i påsk också. Vallbyutställningar får jag inte glömma. Ingela har ju öppnat sin bod med fina hönor och hon har även gjort en hel del väldigt fin keramik.


Jag har misskött rosorna och forsythian eller inte beskurit dom kan man väl säga. Det är inte bra att ha växterna så nära huset heller så dom är bortflyttade till en annan del av trädgården. Jag tänker väl göra en liten stenläggning vid huset där också.
1 kommentar:

  1. Vad skönt att ni hade en fin påsk! Visst är det härligt med denna tiden...det kliar i finrarna att sätta igång i trädgården..Ha det så gott!Torprosen

    SvaraRadera