måndag 22 februari 2010

Sol på österlen

Jag visste inte vad som väntade mig när jag kom till huset. Det var det bara att skotta sig fram genom höga snövallar. Tyvärr så hade snösvängen dock ej min granne kört bort ett antal meter av mina nyplanterade häckar. det kommer väl att bli lite bråk med Simrishamns kommun när jag SKA ha ersättning för detta. Det var soligt och skönt i lördags.

Det sägs att torget i Hammenhög skall byggas om. Vi får väl be till någon att det görs. Fulare torg får man leta efter. Det låg en liten loppis i en källare vid torget och det var väl det enda som lyfte torget.


Efter min tur i Hammenhög tog jag en bild på lite vida vidder,,ser gött ut. Jag tror att mitt hus ligger där ute någonstans.
Jag gjorde ett litet loppisfynd på Skillinge loppis i lördags. Det är JIE från Gantofta

2 kommentarer:

  1. Trist med häckarna. Det är inte mycket man kan se bland all snön. Själva satt vi insnöade i tre dygn innan grannen kom med den riktigt stora traktorn och hjälpte oss ut och hem till Göteborg igen.

    SvaraRadera
  2. Fd Landstingsdirektören Monika Olin Wikman skriver om Österlens femte årstid på Seniorbloggen.se: "Det växer en opinion på Österlen" http://bit.ly/97dgW2

    SvaraRadera