måndag 2 november 2009

Gåsamiddag på gästis

Det sägs att det inte finns berg i Skåne men på vägen in till Simrishamn hittade vi detta. Jag tror det var vid Bolshög ungefär...Det var väl inte så dumt det där.

Vi kom ner till österlen mellan 8-9 på torsdagskvällen och då är det gott att tända i vedspisen och ta sig en pilsner. På fredagen åkte vi till Tågarps trädgård för att hämta ligusterhäckar och häckoxbär. Nu har jag satt häckarna utmed vägen så det är väl bara att vänta några år för att det skall växa.
Vi åkte till gästis på lördagskvällen för att äta gåsamiddag. Det var inte dumt. Det var nog den godaste äpplekakan jag ätit, efterrätten alltså. Gott vin, god mat.
På fredagskvällen åkte vi in till Hammenhög för att gå på Fröklubben och lyssna på Up The Mountain, ett Malmöband med Cardiganmedlemmar. Tidigare på dagen åt vi ju fröken Östergrens himla goda bullar. Glader ville ju ha receptet men si det gick inte.

Tidigt på lördagsmorgonen tog vi en sväng in till Simrishamn för att gå utefter Tommarpsån. Det ligger ett fint koloniområde där också. När man går efter ån är det nästan som att gå i en urskog.

Som vanligt när Glader är med så blir det mycket arbete och vedhuggning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar