måndag 20 juli 2009

Rundtur på österlen

Vi hade besök av Guns syster och man i helgen. Vi åkte som vanligt till suckarnas gång på lördagsmorgonen. Vallby hade ju byaloppis på lördan också och jag får hoppas att det blir flera gånger så att jag kan börja sälja av allt överflöd som är samlat. På lördagskvällen grillade vi vildsvinsbiffar och lammkotletter. Det var gott.


Onslunda är en lite tråkig by sedan bla Charlies house flyttade till Skåne Tranås men dom har ju borstfabriken som är kul. Det finns ju borstar till allt och ägarinnan sitter och gör borstar medan man är där.


Efter Onslunda tog vi en tur till Mandelmanns hus i Rörum också. Det var enormt med folk där sedan dom var med i tv. Men Gustav är alltid lika trevlig mot alla och det är äkta. När han har det lite lugnt så tar han fram fiolen och spelar en låt... och det var himla gott fika där också men fyllekakan var tyvärr slut.


Vi tog ju en tur till Ales stenar ochså. Vi var där ganska tidigt så vi fick P-plats nere vid hamnen. Vi gick en sväng upp till stenarna och sedan tog vi en god fika nere i hamnen.


Vi gick inte i på Hammarskölds Backåkra utan tog en god promenad ner till stranden istället.


Det var ganska häftigt med tältplatsen som låg vid kanten mot stupet nere vid Backåkras strand. Tänk och gå ut där för att slå en båge på natten när det är mörkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar